W Domowej Spiżarni Kulinarnego Studia w Kielcach 22 września 2020 r., odbyło się trzecie, ostatnie spotkanie w ramach warsztatów kulinarnych organizowanych przez Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa Oddział Terenowy w Kielcach, dedykowane Świętokrzyskim Szefom Kuchni i Kucharzom.
Gospodarzem warsztatów, na których było bardzo pracowicie, sympatycznie, zdrowo i pysznie był Jacek Toś dyrektor OT.
Warsztaty kulinarne z udziałem świętokrzyskich szefów kuchni to duża dawka energii i inspiracji. Spotkania dostarczyły mnóstwo wiedzy na temat zdrowego odżywiania i umiejętności wykorzystywania jej w kuchni w połączeniu z polskimi, tradycyjnymi i ekologicznymi produktami. Szefowie kuchni oraz kucharze wspólnie dzielili się doświadczeniem i wiedzą oraz zastanawiali się jak ciekawie wykorzystać polskie produkty w komponowaniu dań w kartach menu w świętokrzyskich restauracjach.
Ten serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt wg ustawień przeglądarki.