Webinarium: eksport polskiej żywności do Szwecji i Finlandii - Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa

Menu górne z lewej strony

Menu górne z prawej strony

Webinarium: eksport polskiej żywności do Szwecji i Finlandii

5 listopada br., Departament Wsparcia Eksportu Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa organizuje webinarium pt. „Szwecja i Finlandia – możliwości eksportu polskiej żywności” przeznaczone dla producentów i eksporterów z sektora rolno-spożywczego.

Zapraszamy na webinarium:

Szwecja i Finlandia – możliwości eksportu polskiej żywności

5 listopada 2021 r., godz. 10.00 – 12.00

                  Dzięki webinarium dowiesz się m.in.:

  • jak wygląda rynek produktów ekologicznych w Szwecji
  • czym kierują się konsumenci w Finlandii podczas zakupów żywności
  • jak wejść na rynek i sprzedawać na rynkach Finlandii i Szwecji
  • jakie są perspektywy dla eksportu polskiej żywności na oba rynki

Prelegenci:

  • Jan Markiewicz, II Sekretarz ds. politycznych i ekonomicznych, Ambasada RP w Helsinkach
  • Sebastian Magier, Kierownik Zagranicznego Biura Handlowego PAIH w Sztokholmie
  • Laura Ihanainen, Kierownik Rozwoju z działu Handlu towarami, Grupa Kesko – jeden z największych sprzedawców detalicznych żywności w Finlandii
  • dystrybutor w Szwecji (do potwierdzenia)

Udział w wydarzeniu jest bezpłatny. W celu udziału w webinarium prosimy
o wypełnienie formularza zgłoszeniowego.

ZAREJESTRUJ SIĘ

Termin nadsyłania zgłoszeń upływa 4 listopada 2021r., o godzinie 12:00

Po zakończeniu procesu rejestracji zostanie przekazany link aktywacyjny

Aktualności